Viden, udvikling og samvær
5700 SvendborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Henrik Have
Ledige pladser

Klimavenlig mad

Ved spørgsmål ring til 62 21 73 73

Bæredygtighed er et centralt begreb i meget af det, vi foretager os. Også når det gælder madlavning.
Vi skal se på, hvad der gemmer sig bag begreberne - og fremstille flere eksempler på madretter, hvor de enkelte komponenters "carbon footprint" bliver taget i betragtning. Der forventes aktive engagerede kursister, som også gerne må bidrage med ønsker/forslag til anden kursusgang.

Kurset kører over to tirsdage den 21 og 28 januar 2020

Udgifter til råvarer til madlavningen afregnes direkte på kurset.

Kursuslederen har en baggrund som underviser i/om mad - og klima.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-03-2020, kl. 17:30

Ugedag Torsdag
Holdnr201433
Adresse Vestre Skole
Gyldenbjergsvej 29
5700 Svendborg
LokaleSkolekøkken
Holdtimer8
Antal mødegange2
AfdelingAOF Center Fyn

Kursusdage

05-03-2020 Torsdag 17:30  -  21:00
19-03-2020 Torsdag 17:30  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.