Viden, udvikling og samvær
5700 SvendborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Doris Ottesen
Ledige pladser

"SELMA LAGERLÖF - EN SAGADRONNING"

Ved spørgsmål ring til 62 21 73 73

Doris Ottesen er cand.theol. og exam. art i litteratur og var sognepræst i en række år, men har siden 1988 været beskæftiget med undervisning og foredragsvirksomhed. Doris er kendt over hele landet som genfortæller af de store klassiske romaner og er forfatter til en række bøger om litteratur, kristendom og kunst.
I dette foredrag fortæller hun om Selma Lagerlöf - en stærk og betagende kvindeskæbne fra det gamle Sverige. Selma Lagerlöf er en af de største fortællere i Norden, og som den første kvindelige forfatter modtog hun Nobelprisen i Litteratur i 1909. Blandt hendes betydeligste værker kan nævnes: "Gösta Berlings Saga", "Jerusalem", "Nils Holgersens forunderlige rejse gennem Sverige", "Kejseren af Portugalien" samt "Kristuslegender".

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 18-03-2020, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr192905
Adresse Fredens Kirke
Glarmestervej 8
5700 Svendborg
LokaleKirken / Sognehus
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Fyn

Kursusdage

18-03-2020 Onsdag 19:00  -  21:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.