Viden, udvikling og samvær
5700 SvendborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Karin Dyhr
Ledige pladser

Karin Dyhr - Glaspigen

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

Karin Dyhr blev gennem mange år udsatfor seksuelle overgreb fra sin far. I foredraget fortæller hun om, hvadincesten gjorde ved hendes tanker og følelser, da hun var barn.
Med tiden udviklede det psykisk forsvarmod overgrebene sig til en såkaldt borderline-personlighedsforstyrrelse medangst, depressioner, dissociation og selvskadende adfærd, som medførte en”karriere” som svingdørspatient. Karin var indlagt mere end 80 gange gennem 17år på psykiatriske hospitaler.

At symptomerne rent faktisk skyldtessenfølger efter overgrebene, var der ingen, der interesserede sig for. Førstefter 6 år begyndte en sygeplejerske at snakke med hende for alvor. Gennemmange års intensive samtaler blev hun rask, fik mand, 6 bonussønner, hund, haveog høns, og har siden 1998 levet et helt og godt liv uden nogen kontakt til detpsykiatriske system, som hun på mange måder er kritisk overfor.

Der vil være lejlighed til at stillespørgsmål og diskutere med Karin efter foredraget.


Karin Dyhr & Marianne Holmen:"Glaspigen" og Karin Dyhr: "Bag om Borderline", samt Karinsnyeste bog, ”Ude af mig selv” vil kunne købes til særpris.

Se i øvrigt www.karindyhr.dk og Facebook Karin Dyhr

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-04-2021, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr6421111200
Adresse Kulturmaskinen
Farvergården 7
5000 Odense C
LokaleFrølageret
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

12-04-2021 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser