Viden, udvikling og samvær
5700 SvendborgVælg område
Vis underviser
Judith Rothenborg
Ledige pladser

MORMOR PÅ MANDEJAGT

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

”Mormoren” alle taler om lige nu. Tidligere aktuel med programserien Mormor på mandejagt,hvor hun på ærlig og hjertelig vis bidrager med sitsyn på dating og sex i den tredje alder.

En inspirerende kvinde fuld af livsglæde, intensitet, livsbegær oghumor.

Er dating tilladt, når man bliver ældre? Er det hele slut, eller er derstadig noget at komme efter, når selve livet er på vej ind i efteråret?

Mød Judith Rothenborg, den populære mormor fraDR-programserien Mormor på mandejagt i en åben, ærlig og ikkemindst hjertelig fortælling, om det at blive ældre og stadig have lyst tillivet.


I foredraget af samme titel som programserien beretter hun om et turbulentog begivenhedsrigt liv, der har gjort hende til den, hun er i dag. Fra enbarndom fuld af svigt, kasten rundt i manegen, forskellige overgreb til envild, farverig og stormfuld ungdom med rejser, besøg i mange mandearme,teaterskole, søgen efter identitet, fødsel af vidunderdatter, skilsmisse,bofællesskaber, op- og nedture i kærlighedslivet osv.

Det er en varm historie om den evige søgen efter livsglæden og kærligheden– om ikke bare at ville overleve, men at leve – og til stadighed virkeliginsistere på det.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-03-2021, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr6421111005
Adresse Kulturmaskinen
Farvergården 7
5000 Odense C
LokaleFrølageret
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

09-03-2021 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.