Viden, udvikling og samvær
5700 SvendborgVælg område
Vis underviser
Morten DD
Ledige pladser

Morten DD - Glade naturhistorier

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

Netop nu aktuel i DR programserien: ’Giv os naturen tilbage’.
Der findes folk, der tror, at naturhistorie er kedeligt – eller at naturvidenskaben mangler magi. De folk har brug for en opsang!
Det får de med dette foredrag, der drøner lige ud i den natur, som er så fantastisk og magisk, at man ikke kan forestille sig det.
Tænk at det hele begyndte for mere end 13 milliarder år siden med et brag af den anden verden. Et brag, der med ét skabte alt stof i hele Universet! Efter godt 8 milliarder år trak noget stof i et hjørne af vores galakse sig sammen, en sol blev tændt, planeter blev dannet, og det piskede ned med kometer i massevis – kometer, som medbragte millioner af kubikkilometer vand. For 4 milliarder år siden opstod der et eller andet sted på lavt vand et molekyle, som kunne genskabe sig selv. Måske piskede der lige en komet ned og ødelagde det hele, men en stille dag i april fik processen frit spil, og vi nedstammer alle i lige, ubrudt linje fra dette første liv på Jorden.
Smukke sommerfugle, grimme planter, dødelige vira, livet i dybhavet og farvestrålende paddehatte.
Det er alt sammen ganske ufatteligt, og ufattelighederne vil stå i kø i dette foredrag.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 24-02-2021, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr6421111002
Adresse Kulturmaskinen
Farvergården 7
5000 Odense C
LokaleFrølageret
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

24-02-2021 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser