Viden, udvikling og samvær
5700 SvendborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Inge Marie Mørcke
Ledige pladser

GRAFIK- Weekend: begynder/øvede

Ved spørgsmål ring til 62 21 73 73

Intensivt weekendkursus for begyndere /øvede, hvor der undervises i Xero-litho - en moderne grafisk teknik, hvor man som trykplade bruger fotokopier, som indfarves og trykkes i trykpresse.En hurtig metode, hvor man omgående oplever glæden ved at lave et vellykket tryk. Fotokopien (dit motiv) kan være af et foto, en tegning eller lign. Du kan trykke dine billeder i sort-hvid eller farver.

I løbet af weekenden bliver du fortrolig med den grafiske trykproces, som indebærer fugtning af trykpapiret, indfarvning, aftørring og trykning af pladen i trykpressen m.m.
Eventuelt undervises der også i andre teknikker som collografi og koldnål, hvor man tegner/ridser sit motiv direkte på en metal/pap-plade.

Vær forberedt på et par aktive dage, hvor du både skal skabe dine billeder og arbejde med det praktiske håndværk ved trykpressen.Mere info udsendes før kursusstart.
Beskeden materialeudgift må påregnes.

Underviseren er medlem af Danske Grafikere og Fyns Grafiske Værksted.

Se mere på www.moercke.dk.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-03-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr201519
Adresse Sydfyns Kunstskole
Nannasvej 24
5700 Svendborg
LokaleGrafikrum
Holdtimer16
Antal mødegange2
AfdelingAOF Center Fyn

Kursusdage

14-03-2020 Lørdag 10:00  -  17:20
15-03-2020 Søndag 10:00  -  17:20

Faktaoplysning

Niveau Begyndere/let øvede

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.