Viden, udvikling og samvær
5700 SvendborgVælg område
Vis underviser
Per Bach Nissen
Ledige pladser

Gourmet madlavning

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

Gourmet mad for begyndere og viderekomne - Her bliver fantasien sat på prøve klassikkere og fusionskøkken.
3 retters menuer tilberedes af friske råvarer. Inspiration hentes fra det Californiske køkken som er opstået som et samsurium af franske og italienske traditionelle retter kombineret med specialiteter fra de asiatiske og latinamerikanske køkkener. Der er fokus på at råvarernes naturlige smag intensiveres og sættes i spil i nye smagkombinationer.
Madpenge 150,- per deltager per gang
Der vil være mulighed for kun at tilmelde sig enkelte dage, da det er inspirationskurser.



Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-10-2020, kl. 17:00

Ugedag Mandag
Holdnr20-01116151
Adresse Ejerslykkeskolen
Rødegårdsvej 164
5230 Odense M
LokaleSkolekøkken
Holdtimer20
Antal mødegange4
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

19-10-2020 Mandag 17:00  -  21:30
16-11-2020 Mandag 17:00  -  21:30
14-12-2020 Mandag 17:00  -  21:30
18-01-2021 Mandag 17:00  -  21:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.