Viden, udvikling og samvær
5700 SvendborgVælg område
Vis underviser
Anne-Lise Knudsen
Ledige pladser

Frisk på fisk

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

Lær at tilberede fisk til hele familien.
Vi laver fisk for enhver smag og mange forskellige anledninger. Både til hverdag og fest.
Der vil være noget for enhver smag, og alle vil blive udfordret med nye typer fisk.
Desuden vil der være fokus på tilbehør. Alle retter er baseret på helt alm. Ingredienser, som langt de fleste har på lager.
Alle kan deltage uanset niveau.
Vi laver fisk på panden, med og uden panering, hjemmelavet fiskefars, ovnbagt fisk, fis’n chips osv.
Du vil blive bekendt med både kulmule, havkatfilet, langelouns, alm. Torskefilet, laks og andre spændende typer.
Der er også plads til dig hvis du har glutenallergi eller er laktoseintolerant.
Normalt gebyr for råvarer er 100 kr. pr. person. Ved laks kan dog komme en lille merpris, afhængig af dagsprisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-10-2020, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr20-01116001
Adresse Ejerslykkeskolen
Rødegårdsvej 164
5230 Odense M
LokaleSkolekøkken
Holdtimer12,68
Antal mødegange4
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

10-10-2020 Lørdag 11:00  -  14:00
24-10-2020 Lørdag 11:00  -  14:00
07-11-2020 Lørdag 11:00  -  14:00
21-11-2020 Lørdag 11:00  -  14:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.