Viden, udvikling og samvær
5700 SvendborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Gitte Hassing
Ledige pladser

Bælgfrugter - inspiration, viden og velsmag

Ved spørgsmål ring til 62 21 73 73

Bælgfrugter – inspiration, viden og velsmag
Genkender du mon situationen? Du vil gerne spise flere bælgfrugter (de skal jo være så sunde og der er jo også noget med miljøet…), men hvor skal du begynde?
I din søgen efter inspiration til nye retter surfer du rundt blandt nettets mange opskrifter. Ligesom i de mange kogebøger du kigger i er der flotte billeder, hvor råvarer og færdige retter er anrettet så indbydende, at retterne både kan duftes og smages. Du overvældes af de mange muligheder – og ender med at ty til en af dine velkendte retter.
På dette kursus stifter du bekendtskab med kikærter, kidneybønner, røde linser, beluga linser, butter beans, hvide bønner, de puy linser…
Du får du inspiration og gode smagsoplevelser. Retterne bliver ikke serveret for dig, men du får råvarer og opskrifter samt den hjælp, som netop du har brug for, for at opnå et godt resultat
Underviser: Ernærings- og husholdningsøkonom Gitte Hassing, har du spørgsmål til kurset er du velkommen til at ringe på tlf. 30 42 15 68.
Udgiften til råvarer er inkluderet i prisen.
Tilmelding til kurset senest d. 14. sept.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-09-2020, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr202435
Adresse Vestre Skole
Gyldenbjergsvej 29
5700 Svendborg
LokaleSkolekøkken
Holdtimer3,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Fyn

Kursusdage

23-09-2020 Onsdag 17:00  -  20:15

Faktaoplysning

Niveau For alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.