Viden, udvikling og samvær
5700 SvendborgVælg område

Mattias HundebøllMattias rummer både det seriøse og den mere løsslupne underholdning, men altid med et glimt i øjet og et kniv skarpt look. Desuden er han særdeles aktiv på sociale medier og laver nøjes udvalgte influencer kampagner, der matcher hans personlighed som meningsdanner og familiemenneske.
Således tager han også fat i faderrollen med en kærlig, men bestemt tone i podcasten Fårking Far sæson 1, som var en stor succes med mere en 200.000 lyttere. Sæson 2 blev en realitet i efteråret 2019, og i foråret 2020 tog han hul på sæson 3. Antallet af lyttede podcasts er i dag over 300.000.
Endvidere debuterede Mattias som børnebogsforfatter i nov. 2019 med En Løve i zebra klæder - rim og remser.
Men det stopper ikke her. Midt i corona krisen offentliggjorde Mattias Konfetti Fabrikken - et podcast univers for børn 1 til 10år, som seriøst, sjovt lærings- og underholdnings univers, der kan få danske børns fantasi sat i spil. Og få dem væk fra “skærmen” aka computeren, iPad, mobil og Tv.
Mattias er også god for et foredrag om det at være en ung familie/ familiefar i dag, hvor man lægger sit liv om for at være mere bæredygtig og mindre stresset - og dermed have tid sammen. Vigtigheden af højtlæsning for sine børn.

Mere om denne underviser

Kurser hvor Mattias Hundebøll underviser