Viden, udvikling og samvær
5700 SvendborgVælg område

Kenneth Graasbøll Petersen

Jeg har med baggrund i en bachelor og kandidat i idræt og sundhed tilegnet mig viden og kompetencer til at varetage træning af forskellige målgrupper. Før den tid har jeg bl.a. arbejdet mange år i ejendomsmæglerbranchen med administrative og projektleddet opgaver samt aktivt salgsarbejde. Går vi længere tilbage i historien til forrige århundrede, fik jeg spændende oplevelser med dansk (og fransk) kogekunst anno 1980'erne, da jeg afsluttede en uddannelse som kok.
Min tilgang til den hensyntagende træning tager udgangspunkt i den viden, jeg har omkring fysisk træning og min ansættelse i Odense Kommune med det EU finansierede projekt WIPP, omhandlede tidlig opsporing og træning af ældre. Jeg søger ud over styrketræning med udgangspunkt i dine behov og udfordringer, at motivere dig til at forblive i, at være fysisk aktiv, at komme afsted, og være ok med at være i en anderledes ramme sammen med de andre.
Fysisk træning vil forbedre funktion og giver velvære, personlig udvikling og sociale relationer er elementer, du får med, når du deltager i hensyntagende træning med mig som træner!
Kontaktinfo: aktivglad@gmail.com

Mere om denne underviser

Kurser hvor Kenneth Graasbøll Petersen underviser