Viden, udvikling og samvær
5700 SvendborgVælg område

Helene Lysekilde

Helene Lysekilde er yogalærer, yogaterapeut, NLP Master Practitioner og Master hypnoterapeut. Helene brænder for at skabe åndehuller for dig, der søger mere ro, velvære og nærvær i hverdagen eller ønsker at skabe personlige forandringer. Helene er indehaver af Indre ro i Odense, som tilbyder yoga, hypnose, terapi, meditation og mindfulness, samt spa.
Helene udbyder også yogarejser og retreats i Danmark og i udlandet. Som yogalærer og -terapeut er hun uddannet i klassisk Hatha yoga i Indien, klassisk yoga og meditation, Hormon Yoga Terapi, 5 elementer Yin yang yoga og yogaterapi, og endelig i klassisk Yin yoga og Kundalini yoga, med over 1500 timers yogalæreruddannelse bag sig. Helene er desuden antropolog med speciale inden for det medicinske og sundhedsantropologiske felt, og hun har - inden hun åbnede Indre ro - arbejdet i mange år med store udviklings- og forandringsprocesser inden for det sociale område og sundhedsområdet.
Har du specifikke spørgsmål til Helenes hold, er du velkommen til at kontakte hende på mail: info@indrero-odense.dk eller telefon 22818326.
Du kan læse mere om Indre ro på: www.indrero-odense.dk

Mere om denne underviser

Kurser hvor Helene Lysekilde underviser